Blog

Blog
Filtre
Dus Basligi
Duş Başlığı
Pratik Yöntemle Duş Başlığı Temizliği
Duş almak öncelikli ihtiyaçlarımızdan birisidir. Hijyen ve temizlik ihtiyacından ziyade günün yorgunluğunu atmak, rahatlamak ve daha pozitif hissetmemizi sağlamak gibi etkileri de vardır. Fakat temizlenmeyen duş başlıklarında yaşanan tıkanık ve paslanmalar suyun akışını doğrudan etkilemektedir. Ayrıca paslanmaya başlayan duş başlıkları sağlığınız açısından da ciddi bir tehlike oluşturmaktadır. Belirli aralıklarla kolay ve pratik yöntemlerle yapılan duş başlığı temizliği hem duş başlığınızın ömrünü uzatabilir hem de duş keyfinizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.
Daha Fazlası
Su Tasarrufu Icin Damlayan Musluklara Son
Lavabo
Su Tasarrufu için Damlayan Musluklara Son
Su kaynaklarının sınırlı olması ve su kıtlığının önlenmesi için su tasarrufu yapmak çok büyük önem barındırmaktadır. Su tasarrufuyla birlikte kıt kaynakları korurken çevresel etkileri de azaltmak mümkündür. Ayrıca suyun kullanımında harcanan enerjiyi de su tasarrufuyla birlikte azaltmak ve enerji maliyetini düşürmek mümkündür. Peki, su tasarrufu yapmak için nereden başlamalıyız? Damlayan muslukların uzun dönemde kaybedilen su miktarına etkisi büyük bir öneme sahiptir. Su tasarrufu yapma istiyor ama nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız öncelikle damlayan muslukların tehlikesini farkında olmalısınız. Su tasarruflu armatörler, su akış hızını kontrol etmek için farklı teknolojilere sahiptir ve suyun gereksiz yere harcanmasını önlerler. Ayrıca su tasarruflu armatörlere geçerek su faturalarında tasarruf sağlarken, çevresel olarak da sürdürülebilir bir yaşam tarzını benimseyebilirsiniz.
Daha Fazlası
Depolama Sorununa Cozum Banyo Dolabi
Lavabo
Depolama Sorununa Çözüm Lavabo Dolabı
Lavabo dolapları banyolarda ek depolama alanı sağlayarak daha etkili bir düzen kurmanızı sağlama seçeneği oluşturmaktadırlar. Eşyaları düzenli bir şekilde depolama fırsatı sunarken daha düzenli ve temiz bir görüntü oluşmasına yardımcı olurlar. Depolama sorunu yaşıyorsanız lavabo dolaplarıyla çözüme ulaşabilirsiniz.
Daha Fazlası
5 Adimda Lavabo Temizligi
Lavabo
5 Adımda Lavabo Temizliği
Lavabolar, mutfaklar ve banyolar sürekli temas ettiğimiz yüzeyler olduğundan kullanımları itibariyle kirlenmeye en açık yerlerdir. Bu nedenle temiz olması ve temiz kalması oldukça önem taşır. Evlerimizin mutfak ve banyolarındaki lavabolar gün aşırı temizlenmesi yeterli olsa da çoklu kullanım alanları olan ofislerdeki, restoranlardaki ve dış mekânlardaki lavaboların temizliği gün içerisinde birden çok kez yapılmalıdır.
Daha Fazlası
1617862670
Lavabo
Banyonuz İçin Mükemmel Lavabo Nasıl Seçilir?
Banyolarınızın tasarımın başrollerinden bir tanesi de lavabolardır. Lavabo seçimi yaparken dikkat etmemiz gereken farklı kriterler bulunmakta. Lavabolar genellikle stillerine göre birbirlerinden ayrışmaktadır. Eviniz ve aileniz için en doğru lavabo seçimini yapmak için ihtiyaçlarınızı ve banyonuzun tasarımını göz önüne almalısınız. Yüzlerce farklı lavabo modelleri arasından sizin için en doğru lavabo seçimini yapabilmeniz adına ilham verici fikir önerilerimize göz atın.
Daha Fazlası
Rayas Detay1
Tezgah
Neolith Tezgahlar
Banyo mobilyaları, evin en önemli alanlarından biridir. Herkes için çok önemli bir yer olan banyo, günümüzde artık sadece temizlenme yeri değil, aynı zamanda bir dinlenme ve rahatlama merkezi haline geldi. Bu nedenle, banyo mobilyaları seçimi de oldukça önemlidir.
Daha Fazlası